Sivustomme käyttää evästeitä. Lue lisää. Selvä, kiitos

Chagua

Chagua

Tarinamme

Chagua Oy on vuonna 2008 perustettu perheyritys, jonka alkuperäisenä toimialana oli siivouspalvelut.

Chagua siivouspalvelut on yksityinen siivouspalveluiden tuottaja. Teemme kaikenlaisia siivouksia ylläpitosiivouksista isoihin peruspesuprojekteihin, yrityksille ja muille organisaatioille pääkaupunkiseudulla. Siivouspalvelut keskittyy tarjoamaan monipuolisia siivouspalveluita kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä.

Vuonna 2021 Chagua eteni terveydenhuollonalalle tarkoituksenaan tuottaa erinomaisia ja luotettavia palveluita suomalaiselle yhteiskunnalle. Chagua kotihoito tarjoaa laadukasta ja turvallista kotiympäristöä ikäihmisille ja vammaisille henkilöille pääkaupunkiseudulla.

Chagua Oy omistaja ja toimitusjohtaja on Henry Nganga. Johtoryhmämme koostuu pätevistä ja toimivista siivousalan sekä terveydenhuoltoalan ammattilaisista.

Tavoitteemme

Keskitymme asiakkaidemme hyvinvointiin. Tämän vuoksi tarjoamme hoitoa ja tukea asiakkaillemme, jotta he voisivat asua kotonaan terveinä ja mahdollisimman pitkään.

Lisäksi, haluamme olla asiakkaillemme strateginen kumppani, jonka henkilökuntaa arvostetaan ja henkilöstöllemme kehittyvä työnantaja. Tarjoamme markkinoille kokonaisvaltaisia palveluratkaisuja, jotka ovat osa asiakkaidemme arvoketjua ja tuottavat heille lisäarvoa.

Arvomme

Meidän arvoihimme kuuluvat vastuunotto, tyytyväisyys, koti ja tila, hyvä elämänlaatu, turva, yhteistyö, mukavuus sekä luottamus.

Tiimi

Tiimimme (Chagualaiset)

Meillä työskentelee jatkuvasti kasvava määrä siivous ja terveydenhuollon ammattilaisia. He toimivat työssään täsmällisesti ja johdonmukaisesti, koska asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Kotihoidon henkilökuntamme koostuu koulutustaustansa puolesta niin sairaanhoitajista, terveydenhoitajista, lähihoitajista kuin henkilökohtaisista avustajista. Kaikki siivoustyöntekijämme ovat koulutettu ja ohjeistettu tarkasti alan töihin.